Profiteer nu van GRATIS verzending 🚛

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten, hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Onze producten worden direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 10 tot 25 dagen voor bestellingen in Nederland en 15 tot 30 dagen voor bestellingen in België. 

Let op: vanwege het verschrikkelijke Coronavirus kan het momenteel een paar dagen langer duren. Wij streven er naar om zeker binnen 25 dagen geleverd te hebben. Hopelijk heeft u hier begrip voor.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst, kun je een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje online volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen >>

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier.

GRATIS verzending

Klanten binnen Nederland en België profiteren nu van GRATIS verzending! 

24/7 klantenservice

Ons team staat 24/7 voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Tevredenheidsgarantie

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie omdat wij pas echt tevreden zijn, zodra de klant dit ook is.

Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling? Bij ons kun je je bestelling binnen 14 dagen eenvoudig retourneren.